PureBlue

Onze missie:

Water terugbrengen

naar de natuur zoals

we het gekregen hebben.

 

 

 

 

Returning water to its natural state.

Bij PureBlue doen we er alles aan de transitie naar een duurzame waterkringloop te versnellen. Dat doen we door het creëren van slimme innovatieve oplossingen voor het zuiveren en toepassen van gebruikt water. Onze missie: "het terugbrengen van water naar de natuur, in de staat zoals we het gekregen hebben". Daarbij hebben we veel aandacht voor hergebruik en het herstellen van bodem en klimaat. 
 

We laten de wereld zien dat waterzuivering CO2-neutraal, kostenefficiënt, slim en een medicijn- en micro-organismevrije bron kan zijn voor een gezonde en welvarende omgeving. 

PureBlue is een frontrunner als het gaat om "het nieuwe water". We zijn ver in onze innovatie op het gebied van het verwijderen van medicijnresten, met de laagst mogelijke CO2-voetafdruk, waarbij we het gezuiverde water kunnen inzetten op plekken waar het het meest nodig is (landbouw, groene steden, hergebruik industrie, etc.)


De PureBlue installaties zijn slimme, compacte, decentrale zuiveringsinstallaties, gebaseerd op biologische zuivering. Dat doen we zowel op water als op land. Het afval? Dat zetten we om in een hoogwaardige bron voor biologisch afbreekbare producten. Zo creëren we waarde in elke stap van de keten. 

GVDB2387- 2022 - PBW - REPOFOTOS
Wij willen impact maken.

Wie sluit aan bij onze missie?
 

 

90%  CO2 besparing

Is onze goal

 

 

circulaire
oplossingen voor voldoende en gezond water

 

Modulair

Compact en schaalbaar. Easy to install.

 

Substainable societies

 

Bij Pure Blue zijn we gespecialiseerd in water. We zorgen voor hygiëne, veilig water, voedselveiligheid en meer.  Wij helpen onze klanten helpen bij het ontwerpen van efficiëntie, hergebruik van hulpbronnen en het revitaliseren van natuurlijke systemen.

We zijn bezig met het bestrijden van klimaatverandering en het stimuleren van een meer circulaire economie, en het is onze plicht om een ​​betere aarde achter te laten voor de volgende generatie. 
Duurzaam zijn is de kern van onze organisatie en we zorgen voor economische groei zonder de hulpbronnen of de mensen van deze planeet te exploiteren.