PureBlue
Returning water to its natural state.

Bij PureBlue doen we er alles aan de transitie naar een duurzame waterkringloop te versnellen. Daarom creëren wij slimme, innovatieve oplossingen voor het zuiveren van afvalwater. Daarbij hebben we veel aandacht voor hergebruik van gezuiverd water en het herstellen van bodem en klimaat. Wij geloven dat waterzuivering op een CO2-neutrale en kostenefficiënte manier kan. Gezuiverd water kan opnieuw gebruikt worden, bijvoorbeeld voor de landbouw, industrie en zelfs in groene steden. PureBlue staat garant voor afvalwater wat vrij is van medicijnresten en andere microverontreinigingen.

Onze missie: "Water  terugbrengen naar de natuur zoals we het gekregen hebben".

 

 

Reuse

 

90% CO2 besparing

Is onze goal

 

Circulair

Door het sluiten van de watercyclus

 

Energie-efficiënt

Door zuiveren bij de bron

Een duurzame samenleving

 

Bij PureBlue zorgen we voor veilig water, voedselveiligheid, natuurherstel en nog veel meer. Wij helpen onze klanten met het sluiten van de watercyclus middels efficiënte waterzuivering, stimuleren hergebruik van hulpbronnen en het herstellen van natuurlijke systemen.

We zijn bezig met het bestrijden van klimaatverandering en versnellen de transitie naar een circulaire economie. Wij zien het als onze plicht om een ​​betere aarde achter te laten voor de volgende generatie. Duurzaam zijn is de kern van onze organisatie en we zorgen voor economische groei zonder de hulpbronnen of de mensen van deze planeet te exploiteren.

 

 

Wereldkaart-met-groen

Onze bijdrage

De mensen van PureBlue dragen actief bij aan onze missie. Bekijk de pagina 'Over ons'.

 

Over ons

Attributions: Icons made by Freepik from www.flaticon.com