PureBlue

Onze missie

Water terugbrengen

naar de natuur zoals

we het gekregen hebben.

 

 

 

 

Returning water to its natural state.

 

Bij PureBlue doen we er alles aan de transitie naar een duurzame waterkringloop te versnellen. Dat doen we door het creëren van slimme innovatieve oplossingen voor het zuiveren en toepassen van gebruikt water. Onze missie: "het terugbrengen van water naar de natuur, in de staat zoals we het gekregen hebben". Daarbij hebben we veel aandacht voor hergebruik en het herstellen van bodem en klimaat. 
 

We laten de wereld zien dat waterzuivering op een CO2-neutrale en kostenefficiënte manier kan. Het gezuiverde water kan opnieuw ingezet worden op de plekken waar dit het meest nodig is. Denk bijvoorbeeld aan de landbouw en industrie. Bovendien kunnen zo groene steden gerealiseerd worden.

Het gezuiverde afvalwater is vrij van medicijnresten en andere microverontreinigingen. We zijn frontrunner op dit gebied. Zo zijn wij in staat om een nieuwe bron te realiseren, zodat een gezonde en welvarende omgeving kan ontstaan.

De PureBlue installaties zijn slimme, compacte, decentrale zuiveringsinstallaties, gebaseerd op biologische zuivering. Dat doen we zowel op water als op land. Het afval? Dat zetten we om in een hoogwaardige bron voor biologisch afbreekbare producten. Zo creëren we waarde in elke stap van de keten. 

GVDB2387- 2022 - PBW - REPOFOTOS
Wij maken impact.

 

 

90%  CO2 besparing

Is onze goal

 

 

Circulaire
oplossingen voor voldoende en gezond water

 

Modulair

Compact en schaalbaar dus

gemakkelijk te installeren.

 

Een duurzame samenleving

 

Bij PureBlue zijn we gespecialiseerd in water. We zorgen voor hygiëne, veilig water, voedselveiligheid en meer.  Wij helpen onze klanten helpen bij het ontwerpen van efficiëntie, hergebruik van hulpbronnen en het revitaliseren van natuurlijke systemen.

We zijn bezig met het bestrijden van klimaatverandering en het stimuleren van een circulaire economie. Wij zien het als onze plicht om een ​​betere aarde achter te laten voor de volgende generatie. Duurzaam zijn is de kern van onze organisatie en we zorgen voor economische groei zonder de hulpbronnen of de mensen van deze planeet te exploiteren.