PureBlue

Een leuke stageplek in de watersector

Vind jij duurzaamheid en innovatie belangrijk? Bij PureBlue hebben we altijd plek voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende stage. Wij bieden jou een leerzame stageplek bij een no-nonsense bedrijf met veel leuke collega’s en andere stagiaires.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Of je nu een afstudeerplek zoekt, of een meewerkstage wil uitvoeren, PureBlue heeft wat je zoekt. Je kunt rekenen op uitdagende werkzaamheden in een gezellige en levendige werkomgeving. Onze cultuur is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf binnen het bedrijf op persoonlijk en professioneel niveau te ontwikkelen. Afhankelijk van het soort stage, heb je recht op vakantiedagen. Bovendien krijg je een stagevergoeding als je full-time stage loopt. 


Je bent welkom als je:

  • Een meewerkstage nodig hebt
  • Een meeloopstage wil uitvoeren
  • Een afstudeervraagstuk zoekt
  • Of een andere soort stage wil lopen

 

Ben je enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in of mail je motivatie naar info@pureblue.nl en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord van ons. Heb je voordat je op ‘verzenden’ drukt nog vragen? Bel ons dan op het volgende nummer: 085-070 31 90 en vraag naar Maud.

Stage bij PureBlue