PureBlue

Compacte en milieuvriendelijke afvalwaterzuivering

Deze afvalwaterzuivering is speciaal ontworpen om diverse afvalwaterstromen aan boord te behandelen. Dit omvat zwart-, grijs-, kombuis- en wasserette water. Deze compacte installatie zorgt voor een uitstroom van hoge kwaliteit. Vervolgens kan dit gezuiverde water veilig worden geloosd volgens de Europese normen. Bovendien kan de installatie op afstand gemonitord en bestuurd worden via ons PureControl++ systeem.

InnoPack Marine 4.0 installatie

De Innopack++ Marine 4.0

De InnoPack++ Marine 4.0 gebruikt geen chemicaliën omdat micro-organismen de aanwezige organische stoffen omzetten. Een uniek drijfsysteem zorgt dat het slib wordt afgescheiden en geconcentreerd. Dit resulteert in minder operationele kosten. Dankzij de geïntegreerde luchtbehandeling blijven onaangename geurtjes weg. Bovendien zorgt de grijswaterregeling voor minder buffervolume.

 

De voordelen

De InnoPack++ Marine 4.0 neemt niet veel ruimte in beslag. Met een totale oppervlakte van 11,5 vierkante meter past deze machine in alle schepen met een maximale capaciteit van 220 passagiers. Verder heeft de installatie de laagst mogelijke carbon footprint in de markt. Dat komt door het compacte formaat en het geringe aantal onderdelen. Daarnaast is de InnoPack++ Marine 4.0 eenvoudig te installeren. Zo kunt u direct weer op weg! 

Het geautomatiseerde besturingssysteem en systeemreiniging zorgen dat onderhoud zoveel mogelijk beperkt blijft. Dankzij de online monitoring kunnen mogelijke problemen snel gedetecteerd en verholpen worden.

Infographic van de InnoPack Marine 4.0 met de belangrijkste elementen en productvoordelen
Belangrijkste datapunten van een InnoPack Marine installatie; maximale capaciteit van 220 personen, biologische zuivering, PureControl++ systeem voor het beheren en monitoren en laagste CO2 footprint in de markt
Vacuüm
systeem

Systeem met twee versnijdende vacuümpompen en twee PureBlue DrainCleaner doseersystemen, inclusief instrumentatie. Dit systeem kan met de skid geïntegreerd worden en wordt aangestuurd door de besturingseenheid.

Grijswater
systeem

Een grijswater interfacesysteem voor het lozen van water via vacuüm. Uitgerust met niveautransmitters en kleppen die bestuurd worden door de besturingseenheid. De grijswatertanks van schepen kunnen makkelijk geïntegreerd worden.

Slibafvoer
systeem

Inclusief slibpomp en een niveauzender op de slibtank

Het pompsysteem kan geïntegreerd worden op de skid. Vervolgens wordt het systeem aangestuurd door de besturingseenheid.

Grease Separator++

Het water wat afkomstig is van de kombuis, bevat vaak vetten en oliën die verstoppingen kunnen  veroorzaken. PureBlue heeft een uniek ontwerpsysteem voor de afscheiding van vetachtige substanties. De Grease Separator++ wordt aangestuurd door de besturingseenheid.

Foto van de vetafscheider, de Grease Separator++ genaamd
Werkwijze van Innopack++ Marine 4.0
Afbeelding

 

christian

projectleider

cmijnders@pureblue.nl

+31 6 22382667

Afbeelding

 

angelo

CEO

ademul@pureblue.nl

 

Afbeelding

 

erwin

Marketing & Communicatie

+31 6 58796882