PureBlue

Jong team met een passie voor water

De wereld een beetje mooier maken met onze innovaties. Daar werken we allemaal elke dag keihard voor. Met plezier, want dat vinden we net zo belangrijk. Op onze locatie in Kapellebrug doen we alles zelf: van R&D tot engineering, van productie tot service, en van sales tot business development. We zijn een bevlogen en betrokken club professionals met hart voor water. 

GVDB2387--2022---PBW---REPOFOTOS
Werkplezier voorop

Bij PureBlue geloven we in de kracht van onze mensen. Vertrouwen in elkaar, 
vertwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn kernwaarden die we heel belangrijk
vinden. Alleen samen kunnen we de impact maken die we willen!  

Afbeelding binnen 3 kolom item

Servicemonteur

Vind je de afwisseling tussen werken in de werkplaats en af en toe een reisje naar het buitenland voor een servicebeurt leuk? En heb je ervaring met electra? Dan hebben wij de ideale job voor jou! 

Afbeelding binnen 3 kolom item

Electrical Engineer

Je eerste periode bij PureBlue Water zal je vooral kennismaken met onze producten en onze manier van werken. Daarbij zal je ervaren dat wij ‘anders dan andere bedrijven’ werken. Als ‘engineer’ doe, denk en praat je mee bij de totstandkoming van hele gave waterbehandelingssystemen. 

Afbeelding binnen 3 kolom item

Mechanical Engineer

Denk jij dat jij onze ideale collega bent, op welk vakgebied dan ook? Dan leren we je heel graag kennen...

GVDB9777--PBW2021---REPO___media_library_original_900_600

Op zoek naar een leuke stageplek?

Ben jij een enthousiaste stagiair en vind jij duurzaamheid en innovatie belangrijk? Bij PureBlue hebben we altijd plek voor enthousiastelingen die opzoek zijn naar een uitdagende stage. Wij bieden jou een leerzame stageplek bij een no-nonsense bedrijf met veel leuke collega’s en andere stagiaires. 

Lees meer

Impressie van werken bij ons