PureBlue

Dit is PureBlue

Wij ontwerpen ontwikkelen en assemleren waterzuiveringssystemen en werken in Europa, en daarbuiten. Je vindt ons zowel in de maritieme- en communale sector, als in de industrie en agricultuur. Ook voeren we de operations en service uit op al onze installaties. Ons doel? Water teruggeven aan de natuur zoals we het ontvangen hebben. Door onze innovatieve omgeving hebben we 3 keer de top-35 van meest innovatieve bedrijven in Nederland bereikt. Hierop zijn wij als team ontzettend trots.

Je komt in een broedplaats waar talent en creativiteit zich kan ontplooien en wordt beloond. Zodat we samen impact maken in de wereld van water. Bij PureBlue werken 26 collega’s. Dit zal snel groeien naar 80 collega’s in Nederland en het buitenland.

 

 

GVDB2387--2022---PBW---REPOFOTOS
Werkplezier voorop

Werken bij PureBlue betekent dat je werkt aan duurzame projecten. Het team is jong, enthousiast en toegewijd. Er wordt hard gewerkt en de komende jaren gaan we flink groeien. Dat betekent dat je in een ambitieuze omgeving terechtkomt en meewerkt aan onze groeiambities.

Daarbij zorgen we voor voldoende ontspanning. Zoals een potje voetbal of schaken in de pauze, friet-Friday en de werkweek afsluiten met een drankje. Bij PureBlue word je met open armen ontvangen en heb je gegarandeerd een leerzame en uitdagende baan binnen een gezellige werkomgeving.

Afbeelding binnen 3 kolom item

Servicemonteur
waterbehandeling

Als servicemonteur bij PureBlue krijg je veel vrijheid en werk je in een klein team met grote ambities.

Afbeelding binnen 3 kolom item

Automation Engineer waterzuivering

Wil jij waterbehandelings-systemen ontwikkelen, waarbij water ter plekke gezuiverd wordt en terug in de natuur ingaat?

Afbeelding binnen 3 kolom item

Financial Controller
(24 - 32 uur)

Als financial controller bij PureBlue werk je mee aan duurzame hightech projecten in waterzuivering.  Je bent een spin in het web binnen de organisatie.

GVDB9777--PBW2021---REPO___media_library_original_900_600

Op zoek naar een leuke stageplek?

Ben jij een enthousiaste stagiair en vind jij duurzaamheid en innovatie belangrijk? Bij PureBlue hebben we altijd plek voor enthousiastelingen die opzoek zijn naar een uitdagende stage. Wij bieden jou een leerzame stageplek bij een no-nonsense bedrijf met veel leuke collega’s en andere stagiaires. 

Lees meer

Impressie van werken bij ons