PureBlue
Afbeelding van service engineer Paul die voor inspectie in een tank klimt

Over PureBlue

Een team met een missie: De wereld een beetje mooier maken met onze innovaties. Daar werken we elke dag keihard voor. Met plezier, want dat vinden we net zo belangrijk.


Op onze locatie in Kapellebrug doen we alles zelf: van R&D tot engineering, van productie tot service, en van sales tot business development. We zijn een bevlogen en betrokken club professionals met hart voor water.

 ONS TEAM

30

Collega's

200+

Projecten

8

Nationaliteiten

15 jaar

Aan het groeien

Werken bij PureBlue

Lijkt het je wel wat om te werken bij een dynamisch bedrijf als PureBlue? Wil je graag echt het verschil maken en iets bijdragen aan een betere wereld? Wij zijn continu op zoek naar gemotiveerde mensen. Vooral op technisch gebied (engineers, servicemonteurs, etc). Maar als je denkt dat jij met jouw enthousiasme, visie en kennis bij kunt dragen aan onze missie: neem vooral contact met ons op. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk vacatures

Impressie van werken bij PureBlue, waar de engineers in een container aan het werk zijn
Service Engineer

 

Vind je de afwisseling tussen werken in de werkplaats en af en toe een reisje naar het buitenland voor een servicebeurt leuk? En heb je ervaring met electra? Dan hebben wij de ideale job voor jou! 
 

Lees meer>>

Electrical Engineer 

Heb jij interesse in het ontwerpen, ontwikkelen en testen van systemen en installaties en wil je meewerken aan nieuwe innovaties die de markt gaan veranderen? Reageer dan hier!

 

Lees meer>>

Mechanical
Engineer 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je aan de slag gaat met de bouw van onze innovatieve zuiveringsinstallaties? Je komt in een enthousiast team waarin je alle ruimte krijgt om te groeien. 
 

Lees meer>>

Nieuws over PureBlue

Via de nieuws-pagina houden we u op de hoogte van onze recente activiteiten zoals evenementen en bedrijfsbezoeken. We delen regelmatig spannende updates, zoals de lancering van nieuwe producten, partnerships en mijlpalen die we hebben bereikt. Daarnaast bieden we een kijkje achter de schermen. Meer lezen over PureBlue? Blader dan eens door de verschillende magazines die wij hebben gepubliceerd. Klik op de knop om op de hoogte te blijven.

Nieuws

Impressies van PureBlue