PureBlue
30+

Collega's

200+

Projecten

8

Nationaliteiten

 

15 jaar

Aan Het Groeien

GVDB9750- 2022 - PBW - REPOFOTOS

Over PureBlue

Een team met een missie: De wereld een beetje mooier maken met onze innovaties. Daar werken we elke dag keihard voor. Met plezier, want dat vinden we net zo belangrijk.


Op onze locatie in Kapellebrug doen we alles zelf: van R&D tot engineering, van productie tot service, en van sales tot business development. We zijn een bevlogen en betrokken club professionals met hart voor water.

 ONS TEAM

Werken Bij PureBlue

Lijkt het je wel wat om te werken bij een dynamisch bedrijf als PureBlue? Wil je graag echt het verschil maken en iets bijdragen aan een betere wereld? 
Wij zijn continu op zoek naar gemotiveerde mensen. Vooral op technisch gebied (engineers, servicemonteurs, etc). Maar als je denkt dat jij met jouw enthousiasme, visie en kennis bij kunt dragen aan onze missie: neem vooral contact met ons op. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

GVDB9832- PBW2021 - REPO

Vacatures

Zoek je een (nieuwe) uitdaging en wil je graag samen met ons impact maken op het gebied van water?

Bekijk hier onze vacatures of stuur een open solliciatatie. Dan hoor je snel van ons. 

Service Engineer

Vind je de afwisseling tussen werken in de werkplaats en af en toe een reisje naar het buitenland voor een servicebeurt leuk? En heb je ervaring met electra? Dan hebben wij de ideale job voor jou! 
 

Lees meer>>

Electrical Engineer 

Heb jij interesse in het ontwerpen, ontwikkelen en testen van systemen en installaties en wil je meewerken aan nieuwe innovaties die de markt gaan veranderen? Reageer dan hier!
 

Lees meer>>

Mechanical
Engineer 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je aan de slag gaat met de bouw van onze innovatieve zuiveringsinstallaties? Je komt in een enthousiast team waarin je alle ruimte krijgt om te groeien. 
 

Lees meer>>


Climate School
Een leerzame dag voor kids. We organiseerden dit samen met Dutch Wavemakers.


Teamdag
Ieder kwartaal een leuke middag waar we samen terug- en vooruitkijken. 


Teamuitje
Leuke activiteiten om je collega's eens op een andere manier te leren kennen.


Beurzen en events
We zijn regelmatig te vinden op beurzen in binnen en buitenland.