PureBlue
Afbeelding volledige breedte

Recover. Reuse. Regenerate.

Het is onze missie water terug te geven aan de natuur, 
met de kleinst mogelijke footprint. Veilig en schoon water,
op plaatsen waar het nodig is. Dat is onze drive.

Onze missie

Dit is PureBlue

Maak kennis met een bedrijf wat gespecialiseerd is in duurzame, innovatieve oplossingen voor afvalwaterzuivering. Onze missie is water terugbrengen naar de natuur zoals we het gekregen hebben. Zo kunnen gezonde bodems ontstaan en wordt de omgeving groener. Dit doen we door te voorzien in decentrale afvalwaterzuiveringsinstallaties. Deze zijn compact, duurzaam en kunnen bovendien overal neergezet worden, op de plekken waar dit nodig is.

Over ons

Wij worden gedreven
door onze kernwaarden

Wij zijn PURE

Wij zijn Positief en optimistisch,
Wij zijn Uniek in de verbinding zoeken en vinden,
Wij zijn Revolutionair bezig,
Wij zijn Enthousiast over innovatie.

Wij zijn PureBlue!

 

 

Zo maken wij het verschil...

 

Wij zijn vernieuwers op het gebied van duurzame waterzuiverings-oplossingen: we combineren biologische processen met high-end technologie en slimme concepten. We willen de transitie naar circulaire watertoepassingen versnellen. Onze installaties zuiveren volgens de hoogste standaarden, maar met de laagste CO2-footprint. Zo bieden we een substantiële oplossing in duurzaam watermanagement.

Ons doel? Water zonder medicijnresten en andere microverontreinigingen, klaar om hergebruikt te worden.

 

Wij maken impact met
 

Onze producten


Al onze oplossingen hebben 1 doel: het zuiveren van water. We verwijderen schadelijke stoffen en zorgen zo voor veilig en gezond water. Het gezuiverde water kan vervolgens hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het doorspoelen van toiletten of voor de irrigatie van planten. Met onze decentrale installaties kunnen we dat op iedere locatie doen.

 

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

MicroPack Generation geplaatst op vakantiepark Olmenveld in Serooskerke
Plaatsing van de HydroForce, de laatste zuiveringsstap als onderdeel van de MicroPack Generation voor vakantiepark Olmenveld

Over de hele wereld
 

Projecten

 

Wist je dat PureBlue wel meer dan 150 verschillende projecten heeft uitgevoerd voor klanten in het binnen- en buitenland? Elke decentrale waterzuivering is weer één stap dichter bij een duurzame wereld. Wij geloven in het sluiten van de waterkringloop, door het gezuiverde water te hergebruiken. Benieuwd hoe dat gaat? Hier lees je meer over onze projecten.

 

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Ontdek alles over onze
 

Innovaties

 

Wij willen onze waterzuiveringssystemen voortdurend blijven verbeteren en verduurzamen. Daarom is het belangrijk om te blijven innoveren. Zo doet de afdeling R&D onderzoek naar nieuwe waterzuiveringstechnieken en zijn onze engineers bezig met het ontwerpen van steeds compactere en slimmere installaties. Hier lees je meer over de laatste innovaties van PureBlue.

 

BEKIJK ONZE INNOVATIES

Afbeelding van watermoleculen, representatief voor de innovaties van PureBlue.

Dit is PureBlue