PureBlue

Enthousiaste Electrical Engineer gezocht!

 Welkom in ‘onze wereld’, de wereld van schoon water.

Je eerste periode bij PureBlue Water zal je vooral kennismaken met onze producten en onze aanpak. Daarbij zal je ervaren dat wij ‘anders dan andere bedrijven’ werken. Als ‘engineer’ doe, denk en praat je mee bij de totstandkoming van hele gave waterbehandelingssystemen.

Laten wij onszelf eerst voorstellen. Wij zijn een toegewijd en groeiend team dat opereert door heel Europa en daarbuiten. We zijn actief in de maritieme- en communale sector, alsook de industrie en agricultuur. PureBlue staat in voor zowel de ontwikkeling, het ontwerp en de assemblage, alsook de operations en service van al onze installaties. Daarbij richten wij ons op het maken van impact en hebben het nobele doel om water terug te geven aan de natuur zoals we het gekregen hebben.

Onze innovatieve omgeving heeft ertoe geleid dat wij drie keer de top-35 van meest innovatieve bedrijven in Nederland bereikt hebben. Hier zijn wij als team ontzettend trots op.

 

Functieomschrijving

Je ontwerpt, ontwikkelt, doet testen en houd toezicht op de productie en uitvoering van systemen, installaties en apparatuur. Als engineer ga je uitdagingen niet uit de weg en durf je belangrijke beslissingen te nemen. Werken in een team is hierbij vanzelfsprekend, we hebben immers een gezamenlijke doel voor ogen. Je bent technisch gedreven, stressbestendig en beschikt over enige management kwaliteiten.

Je vertrekpunt zijn schema’s en P&ID’s. Voor het ontwerpen en realiseren van een besturingskast hebben wij het pakket EPLAN voor je klaar staan. Daarnaast programmeer je de software in het pakket Siemens TIA portal.

Jij bent van A tot Z betrokken in het hele proces. Van de ontwikkeling van een installatie tot en met de oplevering. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij, gepassioneerde PureBlue Water werknemers jou, Electrical/Automation/Hardware Engineer!

 

Jouw profiel:

  • Je hebt een technische HBO opleiding of gelijkwaardig niveau door je werkervaring
  • Je hebt kennis van EPLAN en/of Siemens TIA PORTAL (of bent bereid hiervoor een opleiding te volgen)
  • Je hebt kennis van de geldende voorschriften, waaronder NEN1010 en NEN3140
  • Je houdt goed overzicht en bewaakt je eigen tijdsplanning

 

We bieden jou uitdagende werkzaamheden in een informele en dynamische werkomgeving. Met jouw creativiteit, oplossingsgerichte en dienstverlenende instelling zorg je samen met je collega’s om het optimale te bereiken. Je bent geen pion, maar een grote toegevoegde waarde. Je wilt samen met ons impact maken in ‘onze wereld’. Onze cultuur is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven er heilig in dat wanneer wij de juiste mensen vinden er altijd een plek is voor hen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om jezelf binnen het bedrijf te ontwikkelen.

 

Wij bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie bij een no-nonsense bedrijf met leuke collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De richting waarin hangt af van jouw ervaring, talenten, vaardigheden en drive.

 

Reacties

Wij kunnen niet wachten om jouw enthousiaste brief en CV door te nemen! Mail deze naar evogel@pureblue.nl t.a.v. Erwin Vogel en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord van ons. Heb je, voordat je op verzenden drukt, nog vragen? Bel ons dan op het volgende nummer: 085-070 31 90 en vraag naar Erwin.

Sollicitatie Electrical Engineer

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via dit formulier. Je hoort binnen enkele dagen van ons.