PureBlue

Mechanical Engineer gezocht!

Als ‘engineer’ ben je onderdeel van een geoliede machine. Je verzorgt het ontwerp van onder andere de waterbehandelingssystemen. Hiervoor gebruiken wij het pakket van SolidWorks. Je vertrekpunt zijn schema’s en P&ID’s, je gaat in overleg met je collega’s op de afdeling alsmede met collega’s van de andere afdelingen. Je houdt je databank up-to-date en draagt verbeterpunten aan.

Je bent van A tot Z betrokken in het hele proces van ontwikkeling van een installatie tot en met de oplevering. Omdat wij elke dag willen leren en onszelf beter te maken, behoren een FAT en SAT afnemen ook tot de functie. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

 

Welkom bij PureBlue

Laten wij onszelf eerst voorstellen. Wij zijn een dolenthousiast, groeiend team dat opereert door heel Europa en daarbuiten. We ontwerpen, produceren en onderhouden decentrale waterbehandelingsinstallaties. Daarnaast zijn we actief in de maritieme- en communale sector, alsook de industrie en agricultuur. Wij richten ons hierbij op het maken van impact en hebben het nobele doel om water terug te geven aan de natuur zoals we het gekregen hebben.

Jij als enthousiaste service engineer kunnen we uitdagende werkzaamheden bieden in een informele en dynamische werkomgeving, waar je meer bent dan een pion in een schaakspel. Onze cultuur is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven er heilig in dat wanneer wij de juiste mensen vinden er altijd een plek is voor hen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om jezelf binnen het bedrijf te ontwikkelen.

Onze innovatieve omgeving heeft ertoe geleid dat wij drie keer de top-35 bereikt hebben van meest innovatieve bedrijven in Nederland. Hier zijn wij als team ontzettend trots op.

Verder hechten wij waarde aan het onderhouden van langdurige klant-/ werknemersrelaties.
Communicatieve vaardigheden, een klantgerichte instelling, flexibiliteit en collegialiteit zijn hierin essentieel.

 

Jouw profiel

  • Je hebt een technische HBO-opleiding of gelijkwaardig niveau door je werkervaring;
  • Je bent handig met 3D-tekenpakketten;
  • Je houdt goed overzicht en bewaakt je eigen tijdsplanning.
  • Gedreven
  • Communicatief vaardig
  • Initiatiefrijk

 

Wij bieden:

Een uitdagende en zelfstandige functie bij een no-nonsense bedrijf met veel leuke collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De richting waarin hangt af van jouw ervaring, talenten, vaardigheden en drive.

 

REACTIES

Wij kunnen niet wachten om jouw enthousiaste brief en CV door te nemen! Mail deze naar evogel@pureblue.nl t.a.v. Erwin Vogel en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord van ons. Heb je voordat je op ‘verzenden’ drukt nog vragen, bel ons dan op het volgende nummer: 085-070 31 90 en vraag naar Erwin.

Sollicitatie Mechanical Engineer

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via dit formulier. Je hoort binnen enkele dagen van ons.