PureBlue
Afbeelding volledige breedte

Recover. Reuse. Regenerate.

Het is onze missie water terug te geven aan de natuur, 
met de kleinst mogelijke footprint. Veilig en schoon water,
op plaatsen waar het nodig is. Dat is onze drive.

 

Onze missie

Zo Maken Wij het Verschil...

Wij zijn vernieuwers op het gebied van duurzame waterzuiverings-oplossingen: we combineren biologische processen met high-end technologie en slimme concepten. We willen de transitie naar circulaire watertoepassingen versnellen.

 

Door het zuiveren volgens de hoogste standaarden, maar met de laagste CO2 footprint. Zonder medicijnresten en micro-organismen. Daardoor kunnen we water weer veilig hergebruiken en inzetten op plaatsen waar het nodig is. Zo zorgen we voor groene steden, gezonde bodems en duurzame landbouw. 
 


 

Recover


Al onze oplossingen hebben 1 doel: het zuiveren van water. We verwijderen schadelijke stoffen uit afvalwater en zorgen zo voor veilig en gezond water. Door onze decentrale installaties kunnen we dat op iedere locatie doen.

 

Bekijk onze oplossingen

WhatsApp Image 2022-04-06 at 3.04.37 PM
WhatsApp Image 2022-04-06 at 3.06.41 PM

ONTDEK ALLES OVER
 

Reuse


Water een tweede leven geven, hoe mooi is dat? Door onze decentrale oplossingen zijn we in staat op iedere plaats gezuiverd water te hergebruiken. 

 

Bekijk onze oplossingen

ONTDEK ALLES OVER
 

Regenerate


Gezuiverd water gebruiken om de bodem te herstellen en te voeden. Door innovatieve concepten waarbij we water brengen waar het nodig is, dragen we bij aan een duurzame wereld. 

 

Bekijk onze oplossingen

WhatsApp Image 2022-04-06 at 3.03.53 PM
WhatsApp Image 2022-04-06 at 3.05.01 PM

SAMEN AAN DE SLAG
 

THE FUTURE IS NOW


Wij willen impact maken. Met ons enthousiaste team, maar ook in samenwerking met partners, klanten, overheden, etc. Alleen samen kunnen we echt verschil gaan maken in "het nieuwe water", en met vernieuwende concepten en ambitieuze pilots bijdragen aan een gezond klimaat. 
Interesse om aan te sluiten bij onze missie?

ONZE MISSIE