PureBlue

The InnoPack++Mini

The InnoPack++ Mini is de oplossing voor het behandelen van aan boord geproduceerde afvalwater. De InnoPack++ Mini is geschikt voor boten met maximaal 10 man aan boord, hierbij kan je denken aan jachten of kleine transportschepen. Het is geschikt voor alle waterstromen aan boord: zwart-, grijs-, kombuis- en waswater. Het is natuurlijk essentieel voor de toekomst dat de rivieren goed verzorgt worden. 

PureBlueWater
PureBlue

Kwaliteit

PureBlue staat beken om zijn betrouwbaarheid en hoge kwaliteit in systeem en service

Lage kosten

De morgelijkheid van service op afstand en operationele eenvoud garanderen een hoge functionele betrouwbaarheid. Dit betekent de lage eigendomskosten voor jouw bedrijf, dankzij het geavanceerde flotatie systeem. 

Plug & Play

Dankzij het compacte ontwerp en het automatische besturingssyteem is de InnoPack++ Mini een zelfstandig en functioneren systeem.Er is dus geen speciale kennis nog.

247 bereikbaar

Voordelen

De Innopack++ mini is heel makkelijk om mee te werken. Het heeft een automatisch controle design en weinig onderhoud. En is er iets mis, dan staan wij 24/7 klaar om het probleem op te lossen

Een van de grootste voordelen is dat design heel compact is. Het apparaat is 182 cm, was vrij klein is in vergelijking met andere designs. Dit apparaat is geschik voor boten met maximaal 10 personen, hierbij kan je denken aan jachten en kleine transportschepen. Daarnaast weegt het apparaat 2 ton

Schermafbeelding 2022-02-03 om 14.39.01
PureBlue Water